UNIEK OMGEKEERD ONTWERP

Wij van No Drip Umbrella® vonden het tijd om dit probleem op te lossen. De No Drip Umbrella heeft een uniek omgekeerd ontwerp, waardoor de irritaties die we tegenkomen bij een standaard paraplu niet meer voorkomen. Dankzij het unieke mechanisme wordt de paraplu in omgekeerde richting geopend en gesloten (naar binnen vouwend), waarbij de natte kant aan de binnenkant blijft. U kunt vervolgens de paraplu, zonder problemen in uw tas bewaren. Vandaar de naam No Drip Umbrella.
 

DUURZAAMHEID

Wist u dat er elk jaar meer dan 1 miljard paraplu's worden weggegooid? Wij willen niet bijdragen aan deze trend. Onze paraplu is van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u de paraplu voor een lange periode kunt gebruiken en op deze manier bijdraagt aan verantwoord consumeren.
 

ONZE MISSIE EN VISIE

Met de No Drip Umbrella streven wij ernaar om de dagelijkse irritaties, die men bij het gebruik van een standaard paraplu ondervindt, op te lossen. Met onze praktische en efficiënte probleemoplossende paraplu, die bovendien stijlvol is, willen wij de ultieme autoparaplu zijn.