Ruilen en Retourneren

Als consument heeft u het recht aan No Drip Umbrella mee te delen dat u afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering.

Goederen die specifiek voor jou ontworpen zijn worden niet teruggenomen en u kan u daarvoor niet beroepen op het verzakingsbeding.

Ingeval u op deze mogelijkheid beroept, moet u de goederen inclusief tracking nummer op eigen risico en kosten terugsturen naar No Drip Umbrella. Indien het gebrek een productiefout is van No Drip Umbrella, of indien wij u de verkeerde goederen hebben geleverd, staat No Drip Umbrella in voor de verzendingskosten van het terugsturen van de goederen.

Teruggestuurde goederen zullen enkel worden aanvaard door No Drip Umbrella op voorwaarde dat u de artikelen niet in gebruik hebt genomen.

Voor een retour dien u de volgende procedure te volgen:

Stap 1: Contacteer info@nodripumbrella.nl en vermeld uw ordernummer. Wij zullen u per e-mail onze retourinstructies toesturen.

Stap 2: Verpak de goederen voor u ze terugstuurt (stuur enkel niet gebruikte goederen terug, in originele verpakking en volledig met originele etiketten, accessoires, gebruiksaanwijzing). De originele verpakking zorgt er mede voor dat schade tijdens het terugsturen wordt vermeden.

Stap 3: Druk het retourformulier af plak deze op de doos. Het ontvangen formulier zal alle informatie bevatten om de retourneren goed te laten verlopen (uw gegevens, ons leveringsadres etc.)

Stap 4: Mocht u vragen hebben na stap 3, aarzel niet ons te contacteren. Indien geen vragen, dan moet u de goederen binnen de 7 dagen terugsturen naar ons.

Stap 5: Als de goederen ons in goede omstandigheden bereiken dan zal u binnen de 8 dagen worden terugbetaald. Mochten de goederen onvolledig of beschadigd toekomen, dan zullen wij u dit laten weten. Als u uw bestelling wilt retourneren, staan we altijd klaar om u te helpen.

Ruilen

Het ruilen van de paraplu voor een andere kleur is helaas niet mogelijk. Het beleid is dat u de paraplu kunt retourneren waarna wij het bedrag terugstorten. U kunt vervolgens een andere kleur bestellen.