HOE GEBRUIK IK DE NO DRIP UMBRELLA®?

STAP 1

Haal de No Drip Umbrella uit de hoes en maak het bandje die de paraplu gesloten houdt los. U ziet op de knop een pijltje naar boven en onder wijzen. Dit laat zien dat u de paraplu kunt openen en kunt sluiten met dezelfde knop. Druk op het rode streepje om de paraplu te openen.

 STAP 2

De paraplu opent automatisch. (Tijdens het gebruik kan het handvat iets bewegen, dit is echter normaal)

STAP 3

Sluit de paraplu niet door vanuit de schaft het mechanisme naar beneden te trekken. Dit zal het mechanisme namelijk beschadigen, waardoor de paraplu niet meer naar behoren zal werken.

STAP 4

Sluit de paraplu door op het midden van de knop te drukken.

STAP 5

De paraplu zal bovenin van buiten naar binnen sluiten. De natte kant van de paraplu bevindt zicht nu aan de binnenkant.

STAP 6

Sluit de paraplu niet door vanuit de schaft het mechanisme naar beneden te trekken. Dit zal het mechanisme namelijk beschadigen, waardoor de paraplu niet meer naar behoren zal werken.

STAP 7

Plaats één hand onder het handvat en plaats de andere hand aan de bovenkant van de paraplu. Duw vanaf de bovenkant de paraplu naar beneden totdat u een klik-geluid hoort. Uw paraplu is nu succesvol gesloten.

STAP 8

Om de eventuele regendruppels in de paraplu te houden, draait u het bandje weer om de paraplu heen. Op deze manier is de paraplu volledig gesloten en kunt u de droge paraplu opbergen in uw autoportier of tas.

 


HOE HOUDT U DE NO DRIP UMBRELLA® IN GOEDE CONDITIE?

Om uw paraplu in goede conditie te houden, zijn een aantal eenvoudige handelingen aan te bevelen. Deze handelingen worden hieronder uitgelegd.

Laat uw No Drip Umbrella drogen na gebruik

Nadat u de No Drip Umbrella heeft gebruikt, is het belangrijk dat u de paraplu geopend laat drogen voor u deze opbergt.

Bewaar de No Drip Umbrella veilig in de hoes wanneer u er geen gebruik van maakt. Dit verlengt de levensduur van uw paraplu aanzienlijk.

Reinigen

U kunt de No Drip Umbrella het beste met water, zonder zeep of andere reinigingsmiddelen, reinigen. Dit kan gemakkelijk in de badkuip of de douche gedaan worden.